N

Gratis advies aan huis

N

Gratis meetservice

N

Garantie

N

Geen showroom kosten

Over ons

Ik ben Stefan Haselhorst, de trotse eigenaar van HSL Woning & Projectstoffering. In mij vindt u een vakman met meer dan 12 jaar ervaring in het realiseren van diverse woning- en projectstofferingen. Als specialist in de branche ben ik gespecialiseerd in het stofferen van trappen, het egaliseren van vloeren, het leggen van PVC-vloeren/-tegels en laminaat en het plaatsen van raamdecoratie. Naast het uitvoeren van deze werkzaamheden richt ik mij ook sterk op de verkoop van allerlei soorten vloeren en raamdecoratie. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan raamdecoratie en vloeren van topmerken. Onze producten zijn van een hoge kwaliteit en leveren wij tegen een scherpe prijs. 

Mijn expertise stelt mij in staat om u ook van een goed advies te voorzien. Ik begrijp als geen ander dat het selecteren van de juiste stoffering een belangrijke keuze is voor uw woning of project. Daarom ben ik toegewijd aan een goede en duidelijke communicatie met mijn klanten. Bij HSL Woning & Projectstoffering werken we met all-in prijzen, zodat u als klant precies weet waar u aan toe bent.

Bij HSL Woning & Projectstoffering hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Het is ons doel om de beste kwaliteit en service te bieden en om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met het eindresultaat. Of het nu gaat om een kleine klus of een groter project, wij zetten ons altijd in om aan uw wensen te voldoen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten of producten, of als u nog vragen heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de onderstaande knop. We staan ​​altijd klaar om u te helpen en om u te voorzien van de beste service en kwaliteit.

Met vriendelijke groet,

Stefan Haselhorst

HSL Woning & Projectstoffering

Klanten vertellen

Suzanne Prevost
Suzanne Prevost
2022-07-22
Naast dat de heren van Hsl Woning & Projectstoffering ontzettend aangenaam zijn in de omgang en communicatie, spatte de professionaliteit ervan af. Hier is een nieuwe PVC vloer gelegd in een oud jaren-30 huis, en de woning is niet meer terug te herkennen. Mooie eikenhouten vloer, afgewerkt met plinten, en alles netjes afgekit. Geen 9-17 mentaliteit, maar kwaliteit leveren tot het af is, puur vakwerk! Ook de maatwerk raambekleding direct bij Hsl Woning & Projectstoffering besteld. Kortom, een super tevreden en blije klant hier!
Bart van Eijck
Bart van Eijck
2022-05-25
Een erg prettig bedrijf om afspraken mee te maken. We hebben ons vakantiehuis door HSL laten voorzien van nieuwe PVC-vloeren, inclusief de trap. De offerte was reëel en duidelijk toegelicht. Tijdens onze voorbereidingen konden we afstemmen of de kwaliteit hiervan goed was. Het leggen is vakkundig, conform afspraken en planning gedaan. Het ziet er prachtig uit en is goed uitgevoerd. Inclusief afkitten en netjes afwerken. Een aanrader!
miele1991
miele1991
2022-04-06
Afgelopen week een pvc vloer laten plaatsen inclusief plinten en schoonloopmat! Goed werk afgeleverd en zeer tevreden met het resultaat. Ook fijne communicatie met HSL. Komt de gemaakte afspraken na. Prijs-kwaliteitverhouding dik in orde!
Vincent Holtmaat
Vincent Holtmaat
2022-04-06
Via HSL onze trap laten stofferen en onze vloer laten voorzien van PVC. Alleen maar dik tevreden! Goede communicatie, kwalitatief goed werk en een goede prijs/kwaliteitverhouding.
Jarno Ruiter
Jarno Ruiter
2022-03-10
Hsl heeft onze woonkamer voorzien van pvc en plinten. Super strak en goed gelegd! Bedankt Stefan 👍
Cas Van ommen
Cas Van ommen
2022-03-01
Prachtige nieuwe vloer pvc het zijn vakmannen, hartelijk dank namens Cas 😀
Dianne Dianne
Dianne Dianne
2021-10-26
Super netjes en heel erg strak werk geleverd Komt afspraken goed na en geeft een juist en eerlijk advies

Een greep uit ons werk

Overons6
Overons3
Overons2
Overons7
Overons9
Overons5
Overons10
Overons4
Overons51
Overons11
Overons8
previous arrow
next arrow
HSL stoffering | Klantenreviews: 5/5 - 28 reviews

Contact informatie

We helpen u graag!

 

 

 

 

Openingstijden

op afspraak