N

Gratis advies aan huis

N

Gratis meetservice

N

Garantie

N

Geen showroom kosten

PVC-vloer laten leggen Almelo

Bent u op zoek naar een specialistische vloerenlegger die vakkundig voor u een PVC-vloer kan leggen in Almelo? HSL stoffering staat graag voor u klaar. Wij kunnen iedere soort PVC-vloer leveren, voordeliger dan elders op het internet. Ook wanneer u in een andere plaats in de gemeente Almelo (Aadorp, Bavinkel, Bornerbroek, Mariaparochie of Tusveld) een PVC-vloer wilt laten leggen kunt u op ons rekenen. 

 

Direct contact? Bel 0630085922

Suzanne Prevost
Suzanne Prevost
2022-07-22
Naast dat de heren van Hsl Woning & Projectstoffering ontzettend aangenaam zijn in de omgang en communicatie, spatte de professionaliteit ervan af. Hier is een nieuwe PVC vloer gelegd in een oud jaren-30 huis, en de woning is niet meer terug te herkennen. Mooie eikenhouten vloer, afgewerkt met plinten, en alles netjes afgekit. Geen 9-17 mentaliteit, maar kwaliteit leveren tot het af is, puur vakwerk! Ook de maatwerk raambekleding direct bij Hsl Woning & Projectstoffering besteld. Kortom, een super tevreden en blije klant hier!
Bart van Eijck
Bart van Eijck
2022-05-25
Een erg prettig bedrijf om afspraken mee te maken. We hebben ons vakantiehuis door HSL laten voorzien van nieuwe PVC-vloeren, inclusief de trap. De offerte was reëel en duidelijk toegelicht. Tijdens onze voorbereidingen konden we afstemmen of de kwaliteit hiervan goed was. Het leggen is vakkundig, conform afspraken en planning gedaan. Het ziet er prachtig uit en is goed uitgevoerd. Inclusief afkitten en netjes afwerken. Een aanrader!
miele1991
miele1991
2022-04-06
Afgelopen week een pvc vloer laten plaatsen inclusief plinten en schoonloopmat! Goed werk afgeleverd en zeer tevreden met het resultaat. Ook fijne communicatie met HSL. Komt de gemaakte afspraken na. Prijs-kwaliteitverhouding dik in orde!
Vincent Holtmaat
Vincent Holtmaat
2022-04-06
Via HSL onze trap laten stofferen en onze vloer laten voorzien van PVC. Alleen maar dik tevreden! Goede communicatie, kwalitatief goed werk en een goede prijs/kwaliteitverhouding.
Jarno Ruiter
Jarno Ruiter
2022-03-10
Hsl heeft onze woonkamer voorzien van pvc en plinten. Super strak en goed gelegd! Bedankt Stefan 👍
Cas Van ommen
Cas Van ommen
2022-03-01
Prachtige nieuwe vloer pvc het zijn vakmannen, hartelijk dank namens Cas 😀
Dianne Dianne
Dianne Dianne
2021-10-26
Super netjes en heel erg strak werk geleverd Komt afspraken goed na en geeft een juist en eerlijk advies

Waarom een PVC-vloer kopen? 

  • PVC-vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming. 
  • PVC-vloeren zijn eenvoudig schoon te maken en hebben weinig onderhoud nodig. 
  • PVC-vloeren staan erom bekend zeer stevig en duurzaam te zijn, u geniet van een lange levensduur. 
  • PVC-vloeren werken geluiddempend. 
  • Qua design heeft u een ruime keuze. PVC-vloeren zijn beschikbaar in allerlei stijlen, zoals: hout, beton, gietvloer of tegels. 
  • Doordat een PVC-vloer strak tegen de muur gelegd kan worden geniet u van een strakke afwerking. 

Een greep uit ons werk

9f258aef-02a9-4590-99ad-e1224c3f6fda
fd550ba5-8194-4993-961d-416b6c08bbfc
hsl_visgraatvloer
Vloer PVC
pvc vloer
Scheepsdekvloerpvc
pvc-visgraat
WhatsApp Image 2020-10-05 at 09.09.45 (3)
vloerhal-small
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Waarom een PVC-vloer laten leggen door een professional? 

Als u een PVC-vloer in Almelo wilt leggen dan kunt u dit het beste overlaten aan een specialist die hier ruime ervaring in heeft. Het leggen van een PVC-vloer is namelijk een klus waarbij specialistische kennis en ervaring een vereiste is. Zonder kennis en ervaring loopt u het risico dat de vloer verkeerd gelegd wordt, dit doet af aan de kwaliteit en afwerking van de vloer. Als u HSL stoffering inschakelt om een PVC-vloer te laten leggen in Almelo hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij garanderen een strakke afwerking en een vloer van hoge kwaliteit. 

Waarom kiezen voor HSL stoffering? 

  • Bij ons geniet u van voordelige prijzen: onze PVC-vloeren zijn goedkoper dan ergens anders op het internet. 
  • Wij hebben ruime ervaring en vakkundige kennis waardoor we u een schitterend resultaat kunnen garanderen. 
  • Wij kunnen iedere soort PVC-vloer leveren, van visgraat tot click PVC. 

Kosten PVC-vloer laten leggen in Almelo 

Hoeveel de kosten bedragen voor het laten leggen van een PVC-vloer in Almelo is afhankelijk van een aantal factoren. Zo heeft u keuze uit verschillende typen PVC-vloeren die elk een andere prijs hebben. Daarnaast is het formaat en de vormgeving van de ruimte van invloed op de kosten. Ook kan geadviseerd worden om eerst de ondervloer te laten egaliseren, dit zorgt voor een vlakke vloer en vermindert de kans op beschadigingen. 

Wilt u graag weten wat de kosten zijn voor het laten leggen van een PVC-vloer in Almelo of omstreken? Wij staan graag telefonisch voor u klaar via 0630085922. Wilt u liever contact per e-mail? Wij zijn bereikbaar via info@hsl-stoffering.nl. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. 

HSL stoffering | Klantenreviews: 5/5 - 28 reviews

Contact informatie

We helpen u graag!

 

 

 

 

Openingstijden

op afspraak