N

Gratis advies aan huis

N

Gratis meetservice

N

Garantie

N

Geen showroom kosten

PVC-vloer laten leggen Borne

Wilt u graag een PVC-vloer laten leggen in Borne en bent u op zoek naar een vakman die dit vakkundig en voordelig voor u kan uitvoeren? Dan bent u bij HSL stoffering aan het juiste adres! Welke PVC-vloer u ook zoekt, wij kunnen iedere soort vloer voor u leggen. Ook indien u elders in de gemeente Borne (Hertme of Zenderen) een PVC-vloer wilt laten leggen kunt u op ons rekenen. 


Direct contact? Bel
0630085922

Suzanne Prevost
Suzanne Prevost
2022-07-22
Naast dat de heren van Hsl Woning & Projectstoffering ontzettend aangenaam zijn in de omgang en communicatie, spatte de professionaliteit ervan af. Hier is een nieuwe PVC vloer gelegd in een oud jaren-30 huis, en de woning is niet meer terug te herkennen. Mooie eikenhouten vloer, afgewerkt met plinten, en alles netjes afgekit. Geen 9-17 mentaliteit, maar kwaliteit leveren tot het af is, puur vakwerk! Ook de maatwerk raambekleding direct bij Hsl Woning & Projectstoffering besteld. Kortom, een super tevreden en blije klant hier!
Bart van Eijck
Bart van Eijck
2022-05-25
Een erg prettig bedrijf om afspraken mee te maken. We hebben ons vakantiehuis door HSL laten voorzien van nieuwe PVC-vloeren, inclusief de trap. De offerte was reëel en duidelijk toegelicht. Tijdens onze voorbereidingen konden we afstemmen of de kwaliteit hiervan goed was. Het leggen is vakkundig, conform afspraken en planning gedaan. Het ziet er prachtig uit en is goed uitgevoerd. Inclusief afkitten en netjes afwerken. Een aanrader!
miele1991
miele1991
2022-04-06
Afgelopen week een pvc vloer laten plaatsen inclusief plinten en schoonloopmat! Goed werk afgeleverd en zeer tevreden met het resultaat. Ook fijne communicatie met HSL. Komt de gemaakte afspraken na. Prijs-kwaliteitverhouding dik in orde!
Vincent Holtmaat
Vincent Holtmaat
2022-04-06
Via HSL onze trap laten stofferen en onze vloer laten voorzien van PVC. Alleen maar dik tevreden! Goede communicatie, kwalitatief goed werk en een goede prijs/kwaliteitverhouding.
Jarno Ruiter
Jarno Ruiter
2022-03-10
Hsl heeft onze woonkamer voorzien van pvc en plinten. Super strak en goed gelegd! Bedankt Stefan 👍
Cas Van ommen
Cas Van ommen
2022-03-01
Prachtige nieuwe vloer pvc het zijn vakmannen, hartelijk dank namens Cas 😀
Dianne Dianne
Dianne Dianne
2021-10-26
Super netjes en heel erg strak werk geleverd Komt afspraken goed na en geeft een juist en eerlijk advies

Waarom een PVC-vloer kopen? 

  • U kunt een PVC-vloer uitstekend combineren met vloerverwarming. 
  • U geniet van een onderhoudsarme vloer die u gemakkelijk schoon kunt maken. 
  • PVC-vloeren zijn zowel stevig als duurzaam, u kunt rekenen op een lange levensduur. 
  • PVC-vloeren hebben een geluiddempende werking. 
  • Wij kunnen een PVC-vloer strak tegen de muur aanleggen, u geniet van een strakke afwerking. 
  • U heeft voldoende opties betreft stijlen. PVC-vloeren zijn er in veel verschillende uitstralingen, zoals: hout, beton, gietvloer en tegels. 

Een greep uit ons werk

9f258aef-02a9-4590-99ad-e1224c3f6fda
fd550ba5-8194-4993-961d-416b6c08bbfc
hsl_visgraatvloer
Vloer PVC
pvc vloer
Scheepsdekvloerpvc
pvc-visgraat
WhatsApp Image 2020-10-05 at 09.09.45 (3)
vloerhal-small
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Waarom een PVC-vloer laten leggen door een professional? 

Het leggen van een PVC-vloer in Borne kunt u het beste overlaten aan een vakbekwame professional die beschikt over de nodige ervaring. Het leggen van een PVC-vloer is namelijk geen eenvoudige doe-het-zelf klus, maar een klus waarbij kennis en ervaring een vereiste zijn. Wanneer u hier niet over beschikt loopt u het risico dat de vloer verkeerd gelegd wordt, dit vermindert de kwaliteit van de vloer en de afwerking ervan. HSL stoffering is een ervaren specialist die vakkundig voor u een PVC-vloer kan leggen in Borne. 

Waarom kiezen voor HSL stoffering? 

  • HSL stoffering beschikt over jarenlange ervaring en specialistische kennis, wij staan voor een prachtig eindresultaat. 
  • Bij ons profiteert u van voordelige prijzen, wij leggen een PVC-vloer voordeliger dan u elders op het internet vindt. 
  • Ons aanbod qua PVC-vloeren is ruim. Wij kunnen iedere soort PVC-vloer bij u leggen, van visgraat tot click PVC. 

Kosten PVC-vloer laten leggen in Borne 

Bent u benieuwd naar de kosten voor het laten leggen van een PVC-vloer in Borne? Het uiteindelijke kostenplaatje is afhankelijk van uw persoonlijke wensen en situatie. Zo kun u kiezen uit diverse soorten PVC-vloer, die mogelijk kunnen verschillen qua prijsklasse. Ook is het formaat en de vormgeving van de ruimte waarin de vloer gelegd moet worden van belang. Daarnaast kunnen wij in sommige situaties u adviseren om eerst de ondervloer te laten egaliseren voordat de PVC-vloer gelegd wordt. 

Benieuwd naar wat de kosten voor u zijn voor het laten leggen van een PVC-vloer in Borne of omstreken? Neem dan telefonisch contact op via 0630085922. Ook kunt u ons bereiken per e-mail via info@hsl-stoffering.nl. Na ontvangst van uw e-mail voorzien we u zo spoedig mogelijk van een reactie. 

HSL stoffering | Klantenreviews: 5/5 - 28 reviews

Contact informatie

We helpen u graag!

 

 

 

 

Openingstijden

op afspraak