N

Gratis advies aan huis

N

Gratis meetservice

N

Garantie

N

Geen showroom kosten

PVC-vloer laten leggen Denekamp

Heeft u interesse in het lagen leggen van een PVC-vloer in Denekamp door een vakkundige en ervaren vloerenlegger? Dan is HSL stoffering dé aangewezen specialist voor u. In ons vindt u een specialistisch bedrijf dat iedere soort PVC-vloer voor u kan leggen, tegen een voordeliger tarief dan u ergens anders op het internet vindt. Ook wanneer u elders in de gemeente Dinkelland (Agelo, Deurningen, Lattrop-Breklenkamp, Nutter, Ootmarsum, Oud Ootmarsum, Rossum, Saasveld, Tilligte of Weerselo) een PVC-vloer wilt laten leggen kunt u bij ons terecht.   

Direct contact? Bel 0630085922

Suzanne Prevost
Suzanne Prevost
2022-07-22
Naast dat de heren van Hsl Woning & Projectstoffering ontzettend aangenaam zijn in de omgang en communicatie, spatte de professionaliteit ervan af. Hier is een nieuwe PVC vloer gelegd in een oud jaren-30 huis, en de woning is niet meer terug te herkennen. Mooie eikenhouten vloer, afgewerkt met plinten, en alles netjes afgekit. Geen 9-17 mentaliteit, maar kwaliteit leveren tot het af is, puur vakwerk! Ook de maatwerk raambekleding direct bij Hsl Woning & Projectstoffering besteld. Kortom, een super tevreden en blije klant hier!
Bart van Eijck
Bart van Eijck
2022-05-25
Een erg prettig bedrijf om afspraken mee te maken. We hebben ons vakantiehuis door HSL laten voorzien van nieuwe PVC-vloeren, inclusief de trap. De offerte was reëel en duidelijk toegelicht. Tijdens onze voorbereidingen konden we afstemmen of de kwaliteit hiervan goed was. Het leggen is vakkundig, conform afspraken en planning gedaan. Het ziet er prachtig uit en is goed uitgevoerd. Inclusief afkitten en netjes afwerken. Een aanrader!
miele1991
miele1991
2022-04-06
Afgelopen week een pvc vloer laten plaatsen inclusief plinten en schoonloopmat! Goed werk afgeleverd en zeer tevreden met het resultaat. Ook fijne communicatie met HSL. Komt de gemaakte afspraken na. Prijs-kwaliteitverhouding dik in orde!
Vincent Holtmaat
Vincent Holtmaat
2022-04-06
Via HSL onze trap laten stofferen en onze vloer laten voorzien van PVC. Alleen maar dik tevreden! Goede communicatie, kwalitatief goed werk en een goede prijs/kwaliteitverhouding.
Jarno Ruiter
Jarno Ruiter
2022-03-10
Hsl heeft onze woonkamer voorzien van pvc en plinten. Super strak en goed gelegd! Bedankt Stefan 👍
Cas Van ommen
Cas Van ommen
2022-03-01
Prachtige nieuwe vloer pvc het zijn vakmannen, hartelijk dank namens Cas 😀
Dianne Dianne
Dianne Dianne
2021-10-26
Super netjes en heel erg strak werk geleverd Komt afspraken goed na en geeft een juist en eerlijk advies

Waarom een PVC-vloer kopen? 

  • PVC-vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming. 
  • PVC-vloeren zijn eenvoudig schoon te maken en hebben weinig onderhoud nodig. 
  • PVC-vloeren zijn zowel stevig als duurzaam, u kunt rekenen op een lange levensduur. 
  • PVC-vloeren werken geluiddempend. 
  • Qua design heeft u een ruime keuze. PVC-vloeren zijn beschikbaar in allerlei stijlen, zoals: hout, beton, gietvloer of tegels. 
  • Doordat een PVC-vloer strak tegen de muur gelegd kan worden geniet u van een strakke afwerking. 

Een greep uit ons werk

9f258aef-02a9-4590-99ad-e1224c3f6fda
fd550ba5-8194-4993-961d-416b6c08bbfc
hsl_visgraatvloer
Vloer PVC
pvc vloer
Scheepsdekvloerpvc
pvc-visgraat
WhatsApp Image 2020-10-05 at 09.09.45 (3)
vloerhal-small
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Waarom een PVC-vloer laten leggen door een professional? 

Wanneer u een PVC-vloer in Denekamp wilt leggen dan doet u er goed aan om dit te laten doen door een ervaren vakman. Het leggen van een PVC-vloer is namelijk geen gemakkelijke klus, maar een klus waarbij specialistische kennis en ervaring belangrijk is. Zonder ervaring en kennis loopt u het risico dat de vloer verkeerd gelegd wordt, dit kan ertoe leiden dat de kwaliteit en afwerking van de vloer verslechtert. Wanneer u HSL stoffering inschakelt om uw PVC-vloer te leggen in Denekamp, kunt u rekenen op een vloer van topkwaliteit met een fraaie afwerking. 

Waarom kiezen voor HSL stoffering? 

  • Profiteer van scherpe prijzen: onze PVC-vloeren zijn voordeliger dan elders op het internet. 
  • Wij beschikken over jarenlange ervaring en specialistische kennis: u kunt rekenen op een schitterend resultaat. 
  • Elke soort PVC-vloer is door ons leverbaar. 

Kosten PVC-vloer laten leggen in Denekamp

Bent u benieuwd naar de kosten voor het laten leggen van een PVC-vloer in Denekamp? Het uiteindelijke kostenplaatje is afhankelijk van uw persoonlijke wensen en situatie. Zo kun u kiezen uit diverse soorten PVC-vloer, die mogelijk kunnen verschillen qua prijsklasse. Ook is het formaat en de vormgeving van de ruimte waarin de vloer gelegd moet worden van belang. Daarnaast kunnen wij in sommige situaties u adviseren om eerst de ondervloer te laten egaliseren voordat de PVC-vloer gelegd wordt. 

Benieuwd naar wat de kosten voor u zijn voor het laten leggen van een PVC-vloer in Denekamp of omstreken? Neem dan telefonisch contact op via 0630085922. Ook kunt u ons bereiken per e-mail via info@hsl-stoffering.nl. Na ontvangst van uw e-mail voorzien we u zo spoedig mogelijk van een reactie. 

HSL stoffering | Klantenreviews: 5/5 - 28 reviews

Contact informatie

We helpen u graag!

 

 

 

 

Openingstijden

op afspraak