N

Gratis advies aan huis

N

Gratis meetservice

N

Garantie

N

Geen showroom kosten

PVC-vloer laten leggen Hengelo

Bent u op zoek naar een ervaren vloerenlegger die vakkundig voor u een PVC-vloer kan leggen in Hengelo? HSL stoffering staat graag voor u klaar! Wij kunnen elke soort PVC-vloer bij u leggen, goedkoper dan u elders op het internet vindt. Ook als u ergens anders in de gemeente Hengelo (Beckum, Oele of Woolde) een PVC-vloer wilt laten leggen kunt u op ons rekenen. 

Direct contact? Bel 0630085922

Suzanne Prevost
Suzanne Prevost
2022-07-22
Naast dat de heren van Hsl Woning & Projectstoffering ontzettend aangenaam zijn in de omgang en communicatie, spatte de professionaliteit ervan af. Hier is een nieuwe PVC vloer gelegd in een oud jaren-30 huis, en de woning is niet meer terug te herkennen. Mooie eikenhouten vloer, afgewerkt met plinten, en alles netjes afgekit. Geen 9-17 mentaliteit, maar kwaliteit leveren tot het af is, puur vakwerk! Ook de maatwerk raambekleding direct bij Hsl Woning & Projectstoffering besteld. Kortom, een super tevreden en blije klant hier!
Bart van Eijck
Bart van Eijck
2022-05-25
Een erg prettig bedrijf om afspraken mee te maken. We hebben ons vakantiehuis door HSL laten voorzien van nieuwe PVC-vloeren, inclusief de trap. De offerte was reëel en duidelijk toegelicht. Tijdens onze voorbereidingen konden we afstemmen of de kwaliteit hiervan goed was. Het leggen is vakkundig, conform afspraken en planning gedaan. Het ziet er prachtig uit en is goed uitgevoerd. Inclusief afkitten en netjes afwerken. Een aanrader!
miele1991
miele1991
2022-04-06
Afgelopen week een pvc vloer laten plaatsen inclusief plinten en schoonloopmat! Goed werk afgeleverd en zeer tevreden met het resultaat. Ook fijne communicatie met HSL. Komt de gemaakte afspraken na. Prijs-kwaliteitverhouding dik in orde!
Vincent Holtmaat
Vincent Holtmaat
2022-04-06
Via HSL onze trap laten stofferen en onze vloer laten voorzien van PVC. Alleen maar dik tevreden! Goede communicatie, kwalitatief goed werk en een goede prijs/kwaliteitverhouding.
Jarno Ruiter
Jarno Ruiter
2022-03-10
Hsl heeft onze woonkamer voorzien van pvc en plinten. Super strak en goed gelegd! Bedankt Stefan 👍
Cas Van ommen
Cas Van ommen
2022-03-01
Prachtige nieuwe vloer pvc het zijn vakmannen, hartelijk dank namens Cas 😀
Dianne Dianne
Dianne Dianne
2021-10-26
Super netjes en heel erg strak werk geleverd Komt afspraken goed na en geeft een juist en eerlijk advies

Waarom een PVC-vloer kopen? 

  • PVC-vloeren kunnen uitstekend gecombineerd worden met vloerverwarming. 
  • PVC-vloeren hebben weinig onderhoud nodig en zijn eenvoudig schoon te maken. 
  • PVC-vloeren staan er om bekend om zeer stevig en duurzaam te zijn, u geniet van een lange levensduur. 
  • PVC-vloeren zijn zeer geluidswerend. 
  • U kunt rekenen op een strakke afwerking, PVC-vloeren kunnen strak tegen de muur gelegd worden. 
  • U heeft voldoende keuze qua stijlen. Zo kunnen PVC-vloeren geleverd worden in uitstralingen zoals: hout, beton, gietvloer of tegels. 

Een greep uit ons werk

9f258aef-02a9-4590-99ad-e1224c3f6fda
fd550ba5-8194-4993-961d-416b6c08bbfc
hsl_visgraatvloer
Vloer PVC
pvc vloer
Scheepsdekvloerpvc
pvc-visgraat
WhatsApp Image 2020-10-05 at 09.09.45 (3)
vloerhal-small
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Waarom een PVC-vloer laten leggen door een professional? 

Als u een PVC-vloer wilt laten leggen in Hengelo dan doet u er goed aan om dit te laten doen door een ervaren professional. Ervaring en vakkennis is van belang om ervoor te zorgen dat de PVC-vloer op een correcte wijze wordt gelegd. Bij een gebrek aan kennis en ervaring loop je het risico dat de vloer verkeerd gelegd wordt, met alle nadelige gevolgen van dien. HSL stoffering heeft de kunde in huis om een goed afgewerkte PVC-vloer van topkwaliteit voor u in Hengelo te leggen. 

Waarom kiezen voor HSL stoffering? 

  • Wij bieden u een PVC-vloer tegen een zeer scherpe prijs, elders op het internet vindt u het niet goedkoper. 
  • In ons vindt u een specialistisch bedrijf dat beschikt over jarenlange ervaring en specialistische vakkennis. 
  • Wij kunnen u iedere soort PVC-vloer leveren, van visgraat tot click PVC. 

Kosten PVC-vloer laten leggen in Hengelo

Heeft u interesse in het laten leggen van een PVC-vloer in Hengelo, maar bent u benieuwd wat de kosten hiervan zijn? Het totale kostenplaatje is afhankelijk van verschillende factoren, hierdoor kunnen de kosten per klus variëren. Zo heeft u keuze uit verschillende PVC-vloeren, die elk een ander prijskaartje hebben. Ook is de vormgeving en het formaat van de ruimte waarin de vloer gelegd moet worden van belang voor de prijs. Daarnaast kunnen wij u in sommige situaties adviseren om eerst de ondervloer te egaliseren alvorens de PVC-vloer gelegd wordt. 

Wilt u graag weten wat de kosten voor u zijn indien u een PVC-vloer wilt laten leggen in Hengelo of omstreken? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 0630085922. Indien u liever een e-mail stuurt kunt u ons bereiken via info@hsl-stoffering.nl. U ontvang zo spoedig mogelijk een reactie.

HSL stoffering | Klantenreviews: 5/5 - 28 reviews

Contact informatie

We helpen u graag!

 

 

 

 

Openingstijden

op afspraak