N

Gratis advies aan huis

N

Gratis meetservice

N

Garantie

N

Geen showroom kosten

PVC-vloer laten leggen Oldenzaal

Wilt u graag een PVC-vloer laten leggen in Oldenzaal en bent u op zoek naar een vakman die dit vakkundig en voordelig voor u kan uitvoeren? Dan bent u bij HSL stoffering aan het juiste adres! Welke PVC-vloer u ook zoekt, wij kunnen iedere soort vloer voor u leggen. Ook indien u in de omgeving van Oldenzaal een PVC-vloer wilt laten leggen kunt u op ons rekenen. 

Direct contact? Bel 0630085922

Suzanne Prevost
Suzanne Prevost
2022-07-22
Naast dat de heren van Hsl Woning & Projectstoffering ontzettend aangenaam zijn in de omgang en communicatie, spatte de professionaliteit ervan af. Hier is een nieuwe PVC vloer gelegd in een oud jaren-30 huis, en de woning is niet meer terug te herkennen. Mooie eikenhouten vloer, afgewerkt met plinten, en alles netjes afgekit. Geen 9-17 mentaliteit, maar kwaliteit leveren tot het af is, puur vakwerk! Ook de maatwerk raambekleding direct bij Hsl Woning & Projectstoffering besteld. Kortom, een super tevreden en blije klant hier!
Bart van Eijck
Bart van Eijck
2022-05-25
Een erg prettig bedrijf om afspraken mee te maken. We hebben ons vakantiehuis door HSL laten voorzien van nieuwe PVC-vloeren, inclusief de trap. De offerte was reëel en duidelijk toegelicht. Tijdens onze voorbereidingen konden we afstemmen of de kwaliteit hiervan goed was. Het leggen is vakkundig, conform afspraken en planning gedaan. Het ziet er prachtig uit en is goed uitgevoerd. Inclusief afkitten en netjes afwerken. Een aanrader!
miele1991
miele1991
2022-04-06
Afgelopen week een pvc vloer laten plaatsen inclusief plinten en schoonloopmat! Goed werk afgeleverd en zeer tevreden met het resultaat. Ook fijne communicatie met HSL. Komt de gemaakte afspraken na. Prijs-kwaliteitverhouding dik in orde!
Vincent Holtmaat
Vincent Holtmaat
2022-04-06
Via HSL onze trap laten stofferen en onze vloer laten voorzien van PVC. Alleen maar dik tevreden! Goede communicatie, kwalitatief goed werk en een goede prijs/kwaliteitverhouding.
Jarno Ruiter
Jarno Ruiter
2022-03-10
Hsl heeft onze woonkamer voorzien van pvc en plinten. Super strak en goed gelegd! Bedankt Stefan 👍
Cas Van ommen
Cas Van ommen
2022-03-01
Prachtige nieuwe vloer pvc het zijn vakmannen, hartelijk dank namens Cas 😀
Dianne Dianne
Dianne Dianne
2021-10-26
Super netjes en heel erg strak werk geleverd Komt afspraken goed na en geeft een juist en eerlijk advies

Waarom een PVC-vloer kopen?

  • PVC-vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en eenvoudig schoon te maken. 
  • PVC-vloeren kunnen uitstekend gecombineerd worden met vloerverwarming. 
  • PVC-vloeren zijn zowel stevig als duurzaam, u geniet van een lange levensduur. 
  • PVC-vloeren staan erom bekend een geluiddempende werking te hebben. 
  • U heeft keuze uit veel verschillende mogelijkheden betreft het design. Zo kunt u kiezen uit uitstralingen als: hout, beton, gietvloer of tegels. 
  • U kunt rekenen op een strakke afwerking, de PVC-vloer kan strak tegen uw muur gelegd worden. 

Een greep uit ons werk

9f258aef-02a9-4590-99ad-e1224c3f6fda
fd550ba5-8194-4993-961d-416b6c08bbfc
hsl_visgraatvloer
Vloer PVC
pvc vloer
Scheepsdekvloerpvc
pvc-visgraat
WhatsApp Image 2020-10-05 at 09.09.45 (3)
vloerhal-small
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Waarom een PVC-vloer laten leggen door een professional? 

Wanneer u een PVC-vloer wilt laten leggen in Oldenzaal kunt u dit het beste overlaten aan een ervaren specialist. Dit is namelijk een klus waarbij ervaring en kennis belangrijk zijn voor de kwaliteit van het eindresultaat. Zonder kennis en ervaring loopt u het risico dat de vloer verkeerd gelegd wordt, dit verlaagt de kwaliteit van de vloer en de afwerking ervan. In HSL stoffering vindt u een ervaren vloerenlegger die vakkundig voor u een PVC-vloer kan leggen in Oldenzaal. 

Waarom kiezen voor HSL stoffering? 

  • Bij ons profiteert u van gunstige prijzen, onze PVC-vloeren zijn voordeliger dan elders op het internet. 
  • U kunt rekenen op een schitterend eindresultaat: wij beschikken over jarenlange ervaring en specialistische kennis. 
  • Wij kunnen u iedere soort PVC-vloer leveren, van visgraat tot click PVC.

Kosten PVC-vloer laten leggen in Oldenzaal 

Bent u nieuwsgierig naar de kosten voor het laten leggen van een PVC-vloer in Oldenzaal? Wat de totale kosten zullen zijn is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen. Zo zijn er verschillende soorten PVC-vloeren waaruit u kunt kiezen, hiervan kunnen de prijzen verschillen. Tevens is het formaat en de vormgeving van de ruimte waarin de vloer gelegd moet worden van belang voor het kostenplaatje. Daarnaast kunnen wij in bepaalde situaties u adviseren om eerst de ondervloer te laten egaliseren. 

Wilt u graag weten wat de kosten zijn voor uw specifieke situatie en wensen? Dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch via 0630085922 of per e-mail via info@hsl-stoffering.nl.

HSL stoffering | Klantenreviews: 5/5 - 28 reviews

Contact informatie

We helpen u graag!

 

 

 

 

Openingstijden

op afspraak