N

Gratis advies aan huis

N

Gratis meetservice

N

Garantie

N

Geen showroom kosten

PVC-vloer laten leggen Raalte

Heeft u interesse in het laten leggen van een PVC-vloer in Raalte en wilt u hiervoor een ervaren vakman inschakelen? Dan bent u bij HSL stoffering aan het juiste adres. Bij ons heeft u keuze uit een breed aanbod aan PVC-vloeren, die vakkundige gelegd kunnen worden tegen een goedkoper tarief dan u elders op het internet vindt. Indien u ergens anders in de gemeente Raalte (Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem of Nieuw Heeten) een PVC-vloer wilt laten leggen, kunt u ook bij ons terecht. 

Direct contact? Bel 0630085922

Suzanne Prevost
Suzanne Prevost
2022-07-22
Naast dat de heren van Hsl Woning & Projectstoffering ontzettend aangenaam zijn in de omgang en communicatie, spatte de professionaliteit ervan af. Hier is een nieuwe PVC vloer gelegd in een oud jaren-30 huis, en de woning is niet meer terug te herkennen. Mooie eikenhouten vloer, afgewerkt met plinten, en alles netjes afgekit. Geen 9-17 mentaliteit, maar kwaliteit leveren tot het af is, puur vakwerk! Ook de maatwerk raambekleding direct bij Hsl Woning & Projectstoffering besteld. Kortom, een super tevreden en blije klant hier!
Bart van Eijck
Bart van Eijck
2022-05-25
Een erg prettig bedrijf om afspraken mee te maken. We hebben ons vakantiehuis door HSL laten voorzien van nieuwe PVC-vloeren, inclusief de trap. De offerte was reëel en duidelijk toegelicht. Tijdens onze voorbereidingen konden we afstemmen of de kwaliteit hiervan goed was. Het leggen is vakkundig, conform afspraken en planning gedaan. Het ziet er prachtig uit en is goed uitgevoerd. Inclusief afkitten en netjes afwerken. Een aanrader!
miele1991
miele1991
2022-04-06
Afgelopen week een pvc vloer laten plaatsen inclusief plinten en schoonloopmat! Goed werk afgeleverd en zeer tevreden met het resultaat. Ook fijne communicatie met HSL. Komt de gemaakte afspraken na. Prijs-kwaliteitverhouding dik in orde!
Vincent Holtmaat
Vincent Holtmaat
2022-04-06
Via HSL onze trap laten stofferen en onze vloer laten voorzien van PVC. Alleen maar dik tevreden! Goede communicatie, kwalitatief goed werk en een goede prijs/kwaliteitverhouding.
Jarno Ruiter
Jarno Ruiter
2022-03-10
Hsl heeft onze woonkamer voorzien van pvc en plinten. Super strak en goed gelegd! Bedankt Stefan 👍
Cas Van ommen
Cas Van ommen
2022-03-01
Prachtige nieuwe vloer pvc het zijn vakmannen, hartelijk dank namens Cas 😀
Dianne Dianne
Dianne Dianne
2021-10-26
Super netjes en heel erg strak werk geleverd Komt afspraken goed na en geeft een juist en eerlijk advies

Waarom een PVC-vloer kopen?

  • PVC-vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en eenvoudig schoon te maken. 
  • PVC-vloeren kunnen uitstekend gecombineerd worden met vloerverwarming. 
  • PVC-vloeren zijn zowel stevig als duurzaam, u geniet van een lange levensduur. 
  • PVC-vloeren staan erom bekend een geluiddempende werking te hebben. 
  • U heeft keuze uit veel verschillende mogelijkheden betreft het design. Zo kunt u kiezen uit uitstralingen als: hout, beton, gietvloer of tegels. 
  • U kunt rekenen op een strakke afwerking, de PVC-vloer kan strak tegen uw muur gelegd worden. 

Een greep uit ons werk

9f258aef-02a9-4590-99ad-e1224c3f6fda
fd550ba5-8194-4993-961d-416b6c08bbfc
hsl_visgraatvloer
Vloer PVC
pvc vloer
Scheepsdekvloerpvc
pvc-visgraat
WhatsApp Image 2020-10-05 at 09.09.45 (3)
vloerhal-small
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Waarom een PVC-vloer laten leggen door een professional? 

Wanneer u een PVC-vloer in Raalte wilt leggen dan doet u er goed aan om dit te laten doen door een ervaren vakman. Het leggen van een PVC-vloer is namelijk geen gemakkelijke klus, maar een klus waarbij specialistische kennis en ervaring belangrijk is. Zonder ervaring en kennis loopt u het risico dat de vloer verkeerd gelegd wordt, dit kan ertoe leiden dat de kwaliteit en afwerking van de vloer verslechtert. Wanneer u HSL stoffering inschakelt om uw PVC-vloer te leggen in Raalte, kunt u rekenen op een vloer van topkwaliteit met een fraaie afwerking. 

Waarom kiezen voor HSL stoffering? 

  • Bij ons profiteert u van gunstige prijzen, onze PVC-vloeren zijn voordeliger dan elders op het internet. 
  • U kunt rekenen op een schitterend eindresultaat: wij beschikken over jarenlange ervaring en specialistische kennis. 
  • Wij kunnen u iedere soort PVC-vloer leveren, van visgraat tot click PVC.

Kosten PVC-vloer laten leggen in Raalte

Hoeveel het kost om een PVC-vloer te laten leggen in Raalte is afhankelijk van uw persoonlijke wensen en situatie. U heeft keuze uit verschillende PVC-vloeren waarvan het prijskaartje per vloer kan verschillen. Daarnaast is ook het formaat en de vormgeving van de ruimte waarin de vloer gelegd moet worden van belang. Het kan tevens zo zijn dat wij adviseren om eerst de ondervloer te laten egaliseren, dit zorgt voor een mooie vlakke vloer en vermindert de kans op beschadigingen. 

Bent u benieuwd naar de kosten voor het laten leggen van een PVC-vloer in Raalte of omstreken? Dan raden wij u aan om telefonisch contact op te nemen via 0630085922, samen bespreken we de mogelijkheden. Indien u liever een e-mail stuurt, kunt u ons bereiken via info@hsl-stoffering.nl. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

HSL stoffering | Klantenreviews: 5/5 - 28 reviews

Contact informatie

We helpen u graag!

 

 

 

 

Openingstijden

op afspraak