N

Gratis advies aan huis

N

Gratis meetservice

N

Garantie

N

Geen showroom kosten

PVC-vloer laten leggen Tubbergen

Bent u op zoek naar een ervaren vakman die voor u een PVC-vloer kan leggen in Tubbergen? Dan is HSL stoffering dé specialist voor u! In ons vindt u een vakkundig bedrijf dat gespecialiseerd is in het leggen van PVC-vloeren. Welke PVC-vloer u ook zoekt, wij kunnen het leveren. Ook wanneer u elders in de gemeente Tubbergen (Albergen, Fleringen, Geesteren, Harbrinkhoek, Hezingen, Langeveen, Mander, Manderveen, Reutum of Vasse) een PVC-vloer wilt laten leggen staan wij voor u klaar. 

Direct contact? Bel 0630085922

Suzanne Prevost
Suzanne Prevost
2022-07-22
Naast dat de heren van Hsl Woning & Projectstoffering ontzettend aangenaam zijn in de omgang en communicatie, spatte de professionaliteit ervan af. Hier is een nieuwe PVC vloer gelegd in een oud jaren-30 huis, en de woning is niet meer terug te herkennen. Mooie eikenhouten vloer, afgewerkt met plinten, en alles netjes afgekit. Geen 9-17 mentaliteit, maar kwaliteit leveren tot het af is, puur vakwerk! Ook de maatwerk raambekleding direct bij Hsl Woning & Projectstoffering besteld. Kortom, een super tevreden en blije klant hier!
Bart van Eijck
Bart van Eijck
2022-05-25
Een erg prettig bedrijf om afspraken mee te maken. We hebben ons vakantiehuis door HSL laten voorzien van nieuwe PVC-vloeren, inclusief de trap. De offerte was reëel en duidelijk toegelicht. Tijdens onze voorbereidingen konden we afstemmen of de kwaliteit hiervan goed was. Het leggen is vakkundig, conform afspraken en planning gedaan. Het ziet er prachtig uit en is goed uitgevoerd. Inclusief afkitten en netjes afwerken. Een aanrader!
miele1991
miele1991
2022-04-06
Afgelopen week een pvc vloer laten plaatsen inclusief plinten en schoonloopmat! Goed werk afgeleverd en zeer tevreden met het resultaat. Ook fijne communicatie met HSL. Komt de gemaakte afspraken na. Prijs-kwaliteitverhouding dik in orde!
Vincent Holtmaat
Vincent Holtmaat
2022-04-06
Via HSL onze trap laten stofferen en onze vloer laten voorzien van PVC. Alleen maar dik tevreden! Goede communicatie, kwalitatief goed werk en een goede prijs/kwaliteitverhouding.
Jarno Ruiter
Jarno Ruiter
2022-03-10
Hsl heeft onze woonkamer voorzien van pvc en plinten. Super strak en goed gelegd! Bedankt Stefan 👍
Cas Van ommen
Cas Van ommen
2022-03-01
Prachtige nieuwe vloer pvc het zijn vakmannen, hartelijk dank namens Cas 😀
Dianne Dianne
Dianne Dianne
2021-10-26
Super netjes en heel erg strak werk geleverd Komt afspraken goed na en geeft een juist en eerlijk advies

Waarom een PVC-vloer kopen? 

  • PVC-vloeren zijn zeer geschikt voor woningen die beschikken over vloerverwarming. 
  • PVC-vloeren hebben weinig onderhoud nodig en u kunt ze eenvoudig reinigen. 
  • PVC-vloeren staan erom bekend zeer stevig en duurzaam te zijn, u geniet van een lange levensduur. 
  • PVC-vloeren werken geluiddempend. 
  • Doordat PVC-vloeren strak tegen de muur gelegd kunnen worden kunt u rekenen op een strakke afwerking. 
  • U heeft voldoende keuzemogelijkheden qua uiterlijk. PVC-vloeren zijn beschikbaar in verschillende uitstralingen, waaronder: hout, beton, gietvloer en tegels. 

Een greep uit ons werk

9f258aef-02a9-4590-99ad-e1224c3f6fda
fd550ba5-8194-4993-961d-416b6c08bbfc
hsl_visgraatvloer
Vloer PVC
pvc vloer
Scheepsdekvloerpvc
pvc-visgraat
WhatsApp Image 2020-10-05 at 09.09.45 (3)
vloerhal-small
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Waarom een PVC-vloer laten leggen door een professional? 

Het leggen van een PVC-vloer in Tubbergen kunt u het beste overlaten aan een vakbekwame professional die beschikt over de nodige ervaring. Het leggen van een PVC-vloer is namelijk geen eenvoudige doe-het-zelf klus, maar een klus waarbij kennis en ervaring een vereiste zijn. Wanneer u hier niet over beschikt loopt u het risico dat de vloer verkeerd gelegd wordt, dit vermindert de kwaliteit van de vloer en de afwerking ervan. HSL stoffering is een ervaren specialist die vakkundig voor u een PVC-vloer kan leggen in Tubbergen. 

Waarom kiezen voor HSL stoffering? 

  • Wij beschikken over jarenlange ervaring en specialistische vakkennis. Wij voorzien u van een vloer van topkwaliteit en een prachtige afwerking. 
  • Onze prijzen zijn zeer voordelig. Wij kunnen bij u een PVC-vloer leggen tegen een goedkoper tarief dan elders op het internet. 
  • Elk type PVC-vloer kan door ons gelegd worden, van visgraat tot click PVC. 

Kosten PVC-vloer laten leggen in Tubbergen

De kosten voor het laten leggen van een PVC-vloer in Tubbergen variëren, dit komt omdat het kostenplaatje afhankelijk is van verschillende factoren. U kunt kiezen uit verschillende typen PVC-vloer die elk een verschillende prijs heeft. Daarnaast is het formaat en de vormgeving van de ruimte waarin de vloer gelegd moet worden van belang. In sommige situaties kunnen wij adviseren om eerst de ondervloer te laten egaliseren, ook dit heeft invloed op de kosten.

Bent u benieuwd wat de kosten voor u zijn voor het laten leggen van een PVC-vloer in Tubbergen of omstreken? Dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch via 0630085922. Ook per e-mail kunt u ons bereiken via info@hsl-stoffering.nl. Wij voorzien u zo spoedig mogelijk van een reactie.

HSL stoffering | Klantenreviews: 5/5 - 28 reviews

Contact informatie

We helpen u graag!

 

 

 

 

Openingstijden

op afspraak