N

Gratis advies aan huis

N

Gratis meetservice

N

Garantie

N

Geen showroom kosten

PVC-vloer laten leggen Vriezenveen

Wilt u graag een PVC-vloer laten leggen in Vriezenveen door een ervaren specialist? HSL stoffering is dé aangewezen vakman voor het leggen van PVC-vloeren. Bij ons kunt u terecht voor elke soort PVC-vloer, voordeliger dan ergens anders op het internet. Ook als u elders in de gemeente Twenterand (Den Ham, Geerdijk, Vroomshoop, Westerhaar-Vriezenveensewijk) een PVC-vloer wilt laten leggen kunt u bij ons terecht. 

Direct contact? Bel 0630085922

Suzanne Prevost
Suzanne Prevost
2022-07-22
Naast dat de heren van Hsl Woning & Projectstoffering ontzettend aangenaam zijn in de omgang en communicatie, spatte de professionaliteit ervan af. Hier is een nieuwe PVC vloer gelegd in een oud jaren-30 huis, en de woning is niet meer terug te herkennen. Mooie eikenhouten vloer, afgewerkt met plinten, en alles netjes afgekit. Geen 9-17 mentaliteit, maar kwaliteit leveren tot het af is, puur vakwerk! Ook de maatwerk raambekleding direct bij Hsl Woning & Projectstoffering besteld. Kortom, een super tevreden en blije klant hier!
Bart van Eijck
Bart van Eijck
2022-05-25
Een erg prettig bedrijf om afspraken mee te maken. We hebben ons vakantiehuis door HSL laten voorzien van nieuwe PVC-vloeren, inclusief de trap. De offerte was reëel en duidelijk toegelicht. Tijdens onze voorbereidingen konden we afstemmen of de kwaliteit hiervan goed was. Het leggen is vakkundig, conform afspraken en planning gedaan. Het ziet er prachtig uit en is goed uitgevoerd. Inclusief afkitten en netjes afwerken. Een aanrader!
miele1991
miele1991
2022-04-06
Afgelopen week een pvc vloer laten plaatsen inclusief plinten en schoonloopmat! Goed werk afgeleverd en zeer tevreden met het resultaat. Ook fijne communicatie met HSL. Komt de gemaakte afspraken na. Prijs-kwaliteitverhouding dik in orde!
Vincent Holtmaat
Vincent Holtmaat
2022-04-06
Via HSL onze trap laten stofferen en onze vloer laten voorzien van PVC. Alleen maar dik tevreden! Goede communicatie, kwalitatief goed werk en een goede prijs/kwaliteitverhouding.
Jarno Ruiter
Jarno Ruiter
2022-03-10
Hsl heeft onze woonkamer voorzien van pvc en plinten. Super strak en goed gelegd! Bedankt Stefan 👍
Cas Van ommen
Cas Van ommen
2022-03-01
Prachtige nieuwe vloer pvc het zijn vakmannen, hartelijk dank namens Cas 😀
Dianne Dianne
Dianne Dianne
2021-10-26
Super netjes en heel erg strak werk geleverd Komt afspraken goed na en geeft een juist en eerlijk advies

Waarom een PVC-vloer kopen? 

  • PVC-vloeren kunnen perfect gecombineerd worden met vloerverwarming. 
  • PVC-vloeren hebben weinig onderhoud nodig en zijn eenvoudig schoon te maken. 
  • PVC-vloeren staan er om bekend om zeer stevig en duurzaam te zijn, u geniet van een lange levensduur. 
  • PVC-vloeren zijn zeer geluidswerend. 
  • U kunt rekenen op een strakke afwerking, PVC-vloeren kunnen strak tegen de muur gelegd worden. 
  • U heeft voldoende keuze qua stijlen. Zo kunnen PVC-vloeren geleverd worden in uitstralingen zoals: hout, beton, gietvloer of tegels. 

Een greep uit ons werk

9f258aef-02a9-4590-99ad-e1224c3f6fda
fd550ba5-8194-4993-961d-416b6c08bbfc
hsl_visgraatvloer
Vloer PVC
pvc vloer
Scheepsdekvloerpvc
pvc-visgraat
WhatsApp Image 2020-10-05 at 09.09.45 (3)
vloerhal-small
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Waarom een PVC-vloer laten leggen door een professional? 

Het leggen van een PVC-vloer in Vriezenveen is geen eenvoudige doe-het-zelf klus. Om de hoogste kwaliteit en een goede afwerking te waarborgen is vakkundige kennis en ervaring nodig. Wanneer een vloer verkeer gelegd wordt kan dit zorgen voor een afbreuk aan de kwaliteit en een slechte afwerking. Indien u kiest voor HSL stoffering voor het leggen van een PVC-vloer in Vriezenveen kunt u rekenen op een goed afgewerkte PVC-vloer van topkwaliteit. 

Waarom kiezen voor HSL stoffering? 

  • HSL stoffering beschikt over jarenlange ervaring en specialistische kennis, wij staan voor een prachtig eindresultaat. 
  • Bij ons profiteert u van voordelige prijzen, wij leggen een PVC-vloer voordeliger dan u elders op het internet vindt. 
  • Ons aanbod qua PVC-vloeren is ruim. Wij kunnen iedere soort PVC-vloer bij u leggen, van visgraat tot click PVC. 

Kosten PVC-vloer laten leggen in Vriezenveen

Hoeveel het kost om een PVC-vloer te laten leggen in Vriezenveen is afhankelijk van uw persoonlijke wensen en situatie. U heeft keuze uit verschillende PVC-vloeren waarvan het prijskaartje per vloer kan verschillen. Daarnaast is ook het formaat en de vormgeving van de ruimte waarin de vloer gelegd moet worden van belang. Het kan tevens zo zijn dat wij adviseren om eerst de ondervloer te laten egaliseren, dit zorgt voor een mooie vlakke vloer en vermindert de kans op beschadigingen. 

Bent u benieuwd naar de kosten voor het laten leggen van een PVC-vloer in Vriezenveen of omstreken? Dan raden wij u aan om telefonisch contact op te nemen via 0630085922, samen bespreken we de mogelijkheden. Indien u liever een e-mail stuurt, kunt u ons bereiken via info@hsl-stoffering.nl. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

HSL stoffering | Klantenreviews: 5/5 - 28 reviews

Contact informatie

We helpen u graag!

 

 

 

 

Openingstijden

op afspraak